Diş Desenli Forma

dis-desenli-forma

Diş Desenli Forma

Diş doktorlarının kendi meslek grubu kurumsal ve bireysel görüntülerini yansıtmak için kullanmış oldukları ve tercih etmiş oldukları giysi modellerinin başında diş desenli forma gelmektedir. Desenli formalar kullanıcının çalışma esnasında giymiş olduğu giysi olması sebebiyle rahat olması, kullanıcıya kendisini rahat hissettirmesi yanında görsel olarak ta gerek kendisine gerekse çevresine olumlu bir görüntü vermesi de önem arz etmektedir. Diş doktoları diğer doktor ve meslek gruplarından farklı olarak her hasta grubuna yönelik hizmet vermektedirler. Özellikle çocuk hastaların diş doktorlarından çekinmesi ve korkması sebebiyle diş doktorları, bu korkuyu gidermek adına çeşitli yöntemlere başvurmaktadırlar. Bunların en basit ve en ön planda olanı giymiş oldukları formaların diş desenli forma tercih etmeleridir.

 

 

diş hekimi formasıDiş Hekimi Forması

Diş hekimi forması, farklı renk ve desen özelliklerine sahip formaların, diş hekimleri tarafından günlük kullanım için tercih ettiği forma giysileridir. Diş hekimlerinin günlük çalışma yoğunluğunda kullandıkları formaların rahatlık hissi vermeleri sebebiyle formaların seçimi önem arz etmektedir. Hastane ve kurumların kullanmış olduğu standart hemşire formaları çoğunlukla tek renk alt üst takım olarak tercih edilmektedir. Özel hastane ve devlet hastanelerinin kendi çalışan sağlık personellerine bir standart renk ya da desen seçerek kendi kurumlarının görselini yansıtma istekleri olmaktadır. Son yıllarda sağlık bakanlığının hemşire forması modellerine bakıldığı zaman daha çok açık renkler ve rahat bir kumaş tercih edildiği gözlemlenmektedir. Bunun sebebi de kurumun markası olarak görülen forma giysilerinin ön plana çıkmasıdır. Özel hastane ve diş hekimlerinde bu durum devlet hastane kurumlarına benzerlik göstermekle birlikte daha çok desenli forma tercihi ön plana çıkmaktadır. Özellikle diş hekimlerinin, diş desenli forma seçmesinin sebebi tam olarak kendi kurumlarının ve markalarının belirginleştirilmesi olarak nitelendirilmektedir. Esen forma olarak diş desenli forma üretimi yapan firmamız, kurum ve kişiye özel forma tasarlayarak ta üretim gerçekleştirebilmektedir.

Diş Hekimi Asistan Forması

Diş hekimi asistan forması, diş hekimi kliniklerinde görev alan asistanların, çalışmış oldukları kurumların markalarına göre belirlemiş olduğu formaların tercih edilmesidir. Cerrahi forma seçiminde diğer meslek gruplarında da olduğu gibi rahatlık ve şıklık ön planda olmaktadır. Firmamız diş desenli forma üretiminde, terikoton ve likralı kumaş kullanmaktadır. Likralı forma, terikoton forma giysisine göre daha rahat ve daha esnek olması sebebiyle tercih sebebidir. Alpaka kumaştan yapılan forma ve önlüklerin daha kalın bir yapıya sahip olması sebebiyle daha çok kış aylarında tercih edilmektedir.

Etiketler: diş desenli forma
Aralık 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR