Hemşire Forması

Hemşire Forması Modelleri

Hemşire Forması

 

Hemşire forması, Esen forma firmamızın üretmiş olduğu ve bir çok tıbbi giyim, medikal giyim, cerrahi giyim firmasında olduğu gibi amiral gemisi diye nitelendirebileceğimiz ana ürünler arasındadır. 

Hemşire forması, Türkiye geneli sağlık çalışanlarının yoğunlukla talep ettiği ürünlerin başında gelmektedir. Bunun sebebi; sağlık sektörü çalışanlarının bir çoğunun hemşire mesleğini icra ediyor olmasıdır. Bu sebeple firmamızın da yoğunlaşmış olduğu ana kategori hemşire forması modelleri üretim ve desenli hemşire forması üretimi olmaktadır. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya başta olmak üzere Türkiye genelinde bir çok kamu ve özel hastanelere cerrahi forma ve hemşire forması sağlayan firmamız, 2005 yılında bugüne aralıksız olarak üretim ve satış faaliyetlerine devam etmektedir. 

Hemşire Forması Modelleri

Hemşire forması modelleri, Esen Formanın üretmiş olduğu, farklı renk ve desen seçeneklerine sahip ürünlerdir. Sağlık sektöründe özel hastane ve kamu hastanelerinin, kendi bünyelerinde belirlemiş olduğu hemşire forması renkleri ve modelleri bulunabilmektedir. Bu gibi durumlarda; ilgili kurumda çalışan her sağlık çalışanından aynı renk ve model hemşire forması giymesi beklenmektedir. Bu durumu bozan istisnalardan ise baş hemşire forması ve birim müdürü gibi yetkilinin giymiş olduğu formanın gerek renk, gerekse desen olarak farklı bir model seçmesi olabilir. Hemşire formaları; sağlık meslek lisesinde eğitim gören kadın ve erkek hemşire, salıkçı adaylarının daha çok erken yaşlarda ya da staj esnasında kullanması gereken giyim türüdür. Çalışılan kurumun özel bir model ve renk kriteri yoksa, hemşire ya da hemşire adayları kendi zevk ve tercihlerine göre de forma seçebilmektedir.

Likralı Hemşire Forması

Likralı Hemşire forması, kullanılan forma kumaşının özelliğini belirtmektedir. Sağlık çalışanlarının sabah mesai başlangıcından itibaren zor geçen hastane koşullarında sürekli hareket halinde olmaları sebebiyle, giymiş oldukları formalarında kendi yoğun tempolarına uyum sağlaması gerekmektedir. Likralı hemşire forması, kumaşı itibariyle esnek ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kumaşının içerdiği pamuk ve kumaş alaşımı sebebiyle uzun ömürlü olduğu gibi onlarca kez yıkanmasına rağmen kalitesinde bozulmaya sebebiyet vermemektedir. Bu sebeple bir çok hemşire, doktor, cerrah gibi sağlık görevlileri, forma seçerken tercihini likralı hemşire formalarından yana kullanmaktadırlar.

Hemşire Forması Fiyatları

Hemşire forması fiyarları, kumaş türüne ve formanın desenli mi yoksa tek renk mi olup olmadığı gibi unsurlara göre değişiklik göstermektedir. Esen forma olarak üretip hemşire adaylarının ve hemşirelerin beğenisine sunmuş olduğumuz tüm farklı seçenekteki hemşire formalarına kalite ve uzun ömür garantisi vermekteyiz. Hemşire forması fiyatları hakkında bilgi almak için; internet sayfamızdan, whatsapp iletişim hattımızdan ya da çağrı merkezimizden bizi arayarak ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Hemşire Forması
Temmuz 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR