İsim Nakışlı Doktor Önlüğü

isim-yazili-doktor-onlugu

Kadın ve erkek doktorların görevleri esnasında kullanmış oldukları giysisi olan önlüklerinin sol cep üstüne kendi ünvan (dr., prof dr., c.s.) ve logo-amblemlerini nakış olarak yaptırması işlemidir.

Doktor önlükleri, diğer hastane kıyafet formaları gibi sağlıkçıların gün içerisinde giymiş oldukları giysilerin başında gelmektedir. Görevleri esnasında doktorların kendilerini rahat hissetmeleri önem taşımaktadır. Esen formanın üretmiş olduğu doktor önlükleri, alpaka kumaştan üretilmektedir. Alpaka kumaş yapısı itibariyle terikoton ve likralı formalara göre daha kalın bir kumaş yapısına sahiptir. Önlüklerin ön etek kısmında 2 adet cebi ve sol göğüs kısmında 1 adet cebi bulunmaktadır. Doktorlar gün içerisinde ki çalışma ve görev yoğunlukları esnasında kullanmış oldukları araç gereç ve cihazları bu ceplere koyarak rahatlıkla taşıyabilmektedirler.

 

İsim Nakışlı Doktor Önlükleri

isim yazılı doktor önlüğü

Sol göğüs cebinin bir diğer özelliğide, doktorların kendi ünvan ve isimlerini bu cep üzerine yazdırmaları olmasıdır. Sol cep üzerine yazılan isimlerin ileride değişmesi gerektiği zaman bir bütün olarak önlüğün değişmesine gerek kalmadan sadece cep kısmının sökülerek önlüğün diğer bütünlüğüne zarar vermeden değişitirebiliyor olması önem arz etmektedir.

Doktorlar, ihtiyaç duyduklarında önlük satın alacakları zaman isim nakışlı doktor önlüğü satın alarak kendi isim ve ünvanlarını belirten özellikte bir önlük satın almayı tercih etmektedirler. Esen forma bu isim yazma işlemini nakış makinası vasıtasıyla önlüğün sol üst cebine yazmaktadır.

Kendi şirketimiz bünyesinde ki renkli nakış makinaları vasıtasıyla önlüklerin üzerine yazmış olduğumuz isim ve diğer nakışlı materyallerin özellikle yıkama ya da ütüleme gibi işlemlerde herhangi bir yıpranma yapmaması ve deforme olmaması sebebiyle doktorlar tarafından isim yazılı önlük seçimlerinde nakış işlemini tercih etmelerinin başlıca sebeplerindendir.

 

İsimli Beyaz Önlük

isim yazılı önlük

En çok tercih edilen önlükerin başında beyaz renk doktor önlükleri gelmektedir. Neredeyse hastane ve sağlık tarihi kadar eski olan beyaz önlük kullanımına eski film ve resimlerde de sıklıkla karşılaşmak mümkündür. Genellikle tek tip ve şekillerde üretilen beyaz doktor önlükleri hastane ve çalışma ortamında karışma ve kaybolma gibi durumların yaşanmasına da sebebiyet vermektedir. Önlüklere yazılan isimlerin ünvan belirtmesi dışında, başka bir önlükle karışmasınında önüne geçilmiş olmasına faydası bulunmaktadır. Nakış makinesi ile önlük üzerine işlenen yazıların boyut ve şekilleri kullanıcı tercihine göre değişiklik gösterdiği gibi, yine tercihe göre renkli isim de yazılabilmektedir. Kurum ve hastanelerin kendi logo ve amblemlerini önlüklerin üzerine yazdırma isteklerine de cevap veren nakış makineleri, farklı renkteki logoları kalitesinde bir bozulma meydana gelmeden önlük ve diğer kıyafetlere profesyonelce işleyebilmektedir.

 

İsim Yazılı Doktor Önlüğü

İsim yazılı doktor önlüğü, kadın ve erkek tüm doktorların kendisine özel olan önlüklerine isim yazdırması talebidir. Üzerine isim yazılan önlükler doktorların kullandığı kadar başka meslek gruplarının da tercih etmiş olduğu bir özelliktir. Estetisyen hekimler, veterinerler gibi diğer meslek kolları tarafından da tercihen özelleştirilen önlüklere de isim yazılabilmektedir.

Etiketler: isim nakışlı doktor önlüğü
Kasım 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR